In Bergen op Zoom, in het prachtige grensgebied tussen Brabant en Zeeland vindt u Vrijehuizenmarkt Brabantse Wal. Brabantse Wal is een full service regionaal makelaarskantoor met een landelijke uitstraling. U kunt bij ons terecht voor de aankoop of verkoop van elk type woning. Een gecertificeerde makelaar begeleidt u het gehele proces: van de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris.

Centraal in de dienstverlening staat persoonlijkheid en vertrouwen. Vrijehuizenmarkt Brabantse Wal is een VBO makelaar en biedt dienstverlening op maat. Dit betekent dat we een aankoop- of verkooptraject samen oppakken. U kunt het zien als een samenwerking waarbij continu overleg plaatsvindt over de status en vorderingen. Tevens heeft u bij verkoop zelf invloed op de middelen die we kunnen inzetten om uw woning optimaal te promoten.

Diensten van Brabantse Wal
U kunt bij Vrijehuizenmarkt Brabantse Wal terecht voor aankoop en verkoop, maar ook voor ondersteunende diensten als verkoopstyling, een vrijblijvende waardebepaling, 3D interieurimpressies en social media campagnes. Kortom, we stellen alles in het werk om uw droomhuis te vinden of een maximaal rendement te behalen uit de verkoop van uw woning.

De kracht van Brabantse Wal
* Een klein kantoor met heel veel drive
* No cure no pay
* Ook ’s avonds en in het weekend
* Persoonlijk contact gedurende het hele traject
* Totale ontzorging van kennismaking tot overdracht

Neem vrijblijvend contact op

Vrijehuizenmarkt Brabantse Wal